Blijf verbonden in meer dan 100 landen met onbeperkt internet - "Zelfs mijn moeder van 60 jaar is dol op dit apparaat"

2021-05-17


Mijn naam is Nicole en ik ben een 31-jarige Nomad. In de afgelopen 7 jaar heb ik – als dakloze - meer dan 50 landen bezocht. Ik woon al maanden in landen als Thailand, Frankrijk, Turkije, Spanje, Denemarken en Zuid-Afrika. Als je van reizen houdt of het gewoon moeilijk vindt om te werken met je huidige wifi-verbinding, zal je deze exclusieve gadget waar ik het over ga hebben echt tof vinden.Wat als je internet zou kunnen hebben, zelfs als je je in niemandsland begeeft, ongeacht in welk land je bent? Het klinkt misschien als een Star Trek-film, maar dat is precies wat MUAMA Ryoko doet! Als frequente reiziger kan ik er geen genoeg van krijgen en hij is zo goed dat ik er een paar maanden geleden zelfs een voor mijn moeder heb gekocht, zodat ze een goede internetverbinding kon hebben in haar vakantiehuis.

Ten eerste is deze pocket wifi-router erg handig voor op reis

Hiervoor kocht ik simkaarten in de landen waar ik op reis was. Maar het was zo vervelend, tijdrovend (bedenk je dat deze kaarten alleen werken in de landen waar ze gekocht zijn) en soms een erg dure oplossing.

Vertrouwen op openbare wifi? Echt niet! Ooit had ik verbinding gemaakt met het openbare netwerk en mijn gegevens werden gestolen. Ik vertrouw openbare wifi niet meer. Om nog maar te zwijgen over het feit dat openbare wifi in sommige landen heel erg langzaam is!

Met Ryoko kan ik in elk land verbinding maken met wifi! Hij houdt me online terwijl ik op reis ben en bespaart me veel geld vergeleken met wat mijn provider me zou hebben aangerekend!

Het is van onschatbare waarde voor het krijgen van loop- en rij-instructies met gps, het werken met e-mail, contact houden met werk en het plaatsen van updates voor mijn familie en vrienden over mijn reis. Het lijkt erop dat je dit apparaat 15 uur achter elkaar non-stop kunt gebruiken. Mijn telefoon stond sms'en en bellen via wifi toe - dus ik kon mijn telefoon gebruiken zonder roamingkosten.


MUAMA Ryoko biedt een eenvoudige en goedkope oplossing, zelfs voor je vakantiehuis


Het vakantiehuis van mijn moeder ligt tussen de duinen en ver weg van de dichtstbijzijnde mast. Dit zorgt ervoor dat ze altijd een slechte internetverbinding heeft. Het streamen van een film of het aansluiten van een paar apparaten was in de piekuren van de dag een onmogelijke opdracht.

Ik weet hoe mijn moeder geïrriteerd was doordat alles altijd eindeloos moest laden... Dus gaf ik haar een MUAMA Ryoko voor haar verjaardag.

Nu word ik overspoeld met haar Snapchat-verhalen en updates op Facebook. Ze neemt hem overal mee naartoe - stel je voor, nu kan ze niet eens gaan vissen zonder internet!

We hebben een klein "internetsnelheidsexperiment" gedaan - haar oude internetprovider versus Ryoko.

Normale snelheid met MUAMA Ryoko


Hoe werkt MUAMA Ryoko?


Laten we eens een kijkje onder de motorkap nemen. De MUAMA Ryoko is een draadloze modem van zakformaat, waarmee je een Wifi-netwerk creëert met behulp van 4G LTE. Verbind je telefoon, tablet, laptop of een ander apparaat met de wifi van Ryoko en blijf verbonden met internet! Ryoko werkt in 139 landen, dus zeg maar vaarwel tegen het gebruik van onveilige openbare wifi of hoge internationale roamingkosten


Waarom is deze gadget zo speciaal?


➠ Snelheid:Ryoko maakt gebruik van 4G-netwerken en zorgt daarom altijd voor de best mogelijke internetsnelheid, waar je ook bent! Hij haalt een downloadsnelheid tot 150 Mbps om zonder onderbreking van HD-films te kunnen genieten en bestanden binnen enkele seconden bestanden te kunnen downloaden

➠ Veiligheid:geen enkele hacker zal jouw privacy kunnen schenden tijdens het gebruik van Ryoko. Zie het als een persoonlijk kasteeltje met de poorten waar jij poortwachter van bent. Niemand heeft toegang tot de hotspot zonder jouw toestemming. Geen risico meer dat je gegevens worden gestolen!

➠ Deelbaarheid:Ryoko kan tot 10 apparaten verbinden. Je kunt verbinding maken met je tablet, mobiele telefoon, handset, gameconsole, laptop en nog veel meer. Deel een veilige verbinding met je vrienden en familie!Uit persoonlijke ervaring: bij mijn laatste baan moesten we vaak een app op een aantal apparaten testen met het publiek. Een mobiele hotspot zoals Ryoko zou een uitkomst zijn geweest!Uit persoonlijke ervaring: bij mijn laatste baan moesten we vaak een app op een aantal apparaten testen met het publiek. Een mobiele hotspot zoals Ryoko zou een uitkomst zijn geweest!

➠ Bespaar tijd en geld: Je MUAMA Ryoko wordt geleverd en is direct klaar voor gebruik en bevat een simkaart die vooraf geïnstalleerd is. Zet het apparaat gewoon aan en je kunt aan de slag! Geniet over de hele wereld van goedkope, veilige en supersnelle 4G-verbindingen.

➠ Nooit meer een lege batterij: De draagbare wifi van Ryoko gaat tot 15 uur mee.


Mijn mening – Bestel nu hij nog beschikbaar is


Een draagbare wifi is een ideaal artikel voor wie een veilige, permanente en mobiele internetverbinding zonder contract nodig heeft. Je bent een online professor die zich constant verplaatst of een kunststudent die een scriptie maakt in het buitenland, als je mobiel internet nodig hebt, heb je Pocket-Wi-Fi nodig.

Ook als je op reis bent, dan is het misschien nodig om in contact te blijven met het thuisfront. Je wil met je gezin praten of misschien ben je op zakenreis en toegang tot het internet is essentieel voor je. In dat geval raad ik draagbare wifi aan.

  • Geen abonnement
  • Geen verborgen kosten
  • Pre-paid en Klaar voor gebruik
  • Op ieder gewenst moment je data opwaarderen
  • Beter internet thuis, op kantoor of zelfs buiten

Hoe kan ik de MUAMA Ryoko kopen?


De draagbare wifi van MUAMA Ryoko gaat tot 15 uur mee.

update


UPDATE - MUAMA Ryoko is zeer gewild en snel uitverkocht. Het bedrijf biedt nu een eenmalige korting van 50%. Klik op de onderstaande knop om te bekijken of deze korting nog beschikbaar is.

Klik hier om een speciale korting van 50% te ontvangen speciaal voor onze lezers »

DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ACTUALISEREN NIEUWSARTIKEL, BLOG OF CONSUMENTENBESCHERMING UPDATE OPENBAARMAKING VAN DE
MARKETING: deze website is een marktplaats. Als zodanig moet u weten dat de eigenaar een monetaire band heeft met het product en de services die op de site worden geadverteerd. De eigenaar ontvangt betaling wanneer een gekwalificeerde lead wordt verwezen, maar dat is de omvang.
OPENBAARMAKING VAN ADVERTENTIES: Deze website en de producten en diensten waarnaar wordt verwezen op de site zijn advertentiemarkten. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen die op deze site worden gebruikt, zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en services waarnaar wordt verwezen op deze site biedt alleen een service waar consumenten kunnen verkrijgen en vergelijken.
Bekijk beschikbaarheid