POLITICă DE FACTURARE

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per comandă.

Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care realizăm o schimbare sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă notificăm prin contactarea adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon furnizat în momentul în care a fost efectuată comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, după părerea noastră, par a fi plasate de dealeri, reselleri sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte privind achizițiile și informațiile de cont pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și celelalte informații, inclusiv adresa de e-mail, numărul de card de credit și datele de expirare ale cardului de credit, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă putem contacta, dacă este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de returnare și rambursare.

Acceptăm plăți prin carduri de credit acceptate, PayPal și alte sisteme de plată electronică.

Acceptăm cecuri și alte metode de plată doar dacă aceste metode sunt disponibile pe teritoriul țării dumneavoastră. De asemenea, oferim metoda de plată în numerar la livrare pentru un anumit număr de țări. Dacă plata în numerar la livrare este disponibilă în țara dumneavoastră, veți fi informat despre o asemenea opțiune în cadrul paginii de plată.

Prețul final, care include toate taxele și tarifele pentru Produse, va fi afișat pe pagina de plată, unde veți putea efectua achiziția. Vă rugăm să rețineți faptul că prețul afișat pe pagina de plată nu include niciun fel de taxe sau impozite de import care ar fi aplicabile de către autoritățile vamale locale.

Prețurile pentru Produsele afișate pe Site-ul web pot suferi modificări. Este posibil să aplicăm reduceri sau să reducem prețurile din când în când.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe vânzarea ulterioară a oricărui produs. Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a vânzării de produse.

Toate prețurile afișate pe site-ul web includ costurile de transport internațional și taxele adiționale. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că prețurile produselor ar putea fi ușor diferite pentru consumatorii din diferite țări - prețurile pot fi afectate în funcție de taxa pe valoarea adăugată („TVA”), care este sau nu aplicabilă în funcție de fiecare caz în parte. De asemenea, în funcție de adresa de livrare, unii cumpărători ar putea fi nevoiți să plătească taxe de import.

Vă rugăm să rețineți că, în cazul specificat în Termeni de Utilizare , expedierea coletului dumneavoastră ar putea fi supusă taxelor de import și taxelor vamale. Cu toate acestea, nu veți fi niciodată taxat de două ori cu aceleași taxe - nu vă vom cere să plătiți TVA sau taxe de import dacă produsul solicitat va fi trimis direct din China.

Vă rugăm să rețineți că nu vom aplica niciodată tarife de conversie sau comisioane care depind de metoda de plată aleasă de dumneavoastră. Cu toate acestea, unele bănci aplică tarife de conversie pentru plățile și transferurile internaționale - așadar, nu suntem răspunzători pentru comisioanele bancare sau tarifele de conversie pe care banca dumneavoastră le-ar aplica pentru orice plată efectuată către Noi. În cazul în care observați diferențe între prețurile produselor de pe site-ul nostru sau de pe chitanță și extras de cont bancar, vă rugăm să vă adresați băncii dumneavoastră pentru o explicație detaliată a taxelor suplimentare.