Prata 43 språk genom att helt enkelt trycka på en knapp - "Till och med min 60-åriga mamma älskar den här enheten"

2020-12-02


Jag heter Katrin och är en 31 år gammal kringresande nomad. Under de senaste sju åren har jag varit utan fast hem och besökt fler än 50 länder. Jag har bott flera månader i länder som Thailand, Mexiko, Turkiet, Spanien, Nicaragua och Sydafrika. Om du gillar att resa eller om du vill resa oftare så kommer du att gilla denna exklusiva manick.

Tänk om du kunde kommunicera med VEM SOM HELST i världen oavsett språk! Det kanske låter som en Star Trek-film, men det är exakt vadMUAMA Enence gör! Denna direktöversättare översätter fler än 40 språk i realtid genom att du helt enkelt trycker på en knapp. Som van resenär älskar jag den och köpte till och med en till min mamma förra månaden, så att hon skulle vara säker när hon reser. Här är min ärliga recension.

För det första är den mycket användbar i nödsituationer


Säg mig, hur frågar man om vägen om man har gått vilse?
Hur ordnar man en taxi utan att blir lurad?
Hur kontaktar du polisen eller ordnar läkarhjälp om något händer dig?
Det är väldigt svårt när du inte talar landets språk.

Och det var vad som hände med min 60-åriga mamma när vi var i Ryssland...


Under 1990-talet var min mamma, min far och jag på semester i Ryssland .... Tyvärr blev min mamma sjuk under natten: svår magsmärta, huvudvärk och feber ...

Några timmar senare fick vi veta att hon led av "matförgiftning" ...

Hon hade försökt allt i flera minuter för att förklara hennes problem för personalen på vårt hotell ... Hon imiterade tecken på magsmärta för att be om en läkare ... Men hotellets receptionist förstod inte ett ord och han ringde hotellet rumsservice och trodde att min mamma var hungrig...

Min mor frisknade till efter att hon fått professionell vård, men i en sådan situation skulle det vara riktigt bra att kunna kommunicera på ett främmande språk.

När mamma och pappa reser nu för tiden väljer de alltid "all inclusive-hotell" och lämnar knappt hotellet. Hon berättar för mig att när de anländer till ett annat land känner de sig vilsna på grund av språkbarriären.

Jag gav min mamma en MUAMA Enence på hennes födelsedag och hon säger att det gav henne förtroende igen för att utforska nya kulturer!

Min mamma gillar verkligen sin översättare

Hur den här manicken hjälpte mig att utforska nya kulturer


Att utforska nya kulturer är vad jag älskar med att resa! Det är alla fantastiska rätter, "hemligheter" eller vackra stränder, långt borta från vardagsrutinen, som får mig att älska att resa så mycket...

När jag var i Thailand för 3 månader sedan bestämde jag mig för att att ge mig själv ett uppdrag: att upptäcka en ny thailändsk maträtt. På en liten familjerestaurang använde jag min MUAMA Enence för att be servitrisen om hennes favoriträtt. Hennes ögon lyste upp när prylen började prata. 10 minuter senare serverade hon mig Khao Soi: en currysoppa gjord av kokosmjölk serverad med stora vetenudlar, kött och en nypa stekta nudlar. Bästa maträtten jag har provat på flera år!

Jag upptäckte en ny maträtt på en lokal restaurang med min MUAMA Enence-översättare

Hur fungerar teknologin?


Låt oss ta en titt under huven. MUAMA Enence tillverkas i Japan: landet som är världsledande när det kommer till avancerad teknik, de bästa robotarna ... och den bästa rösttekniken. Även om detta är en liten enhet är den mycket kraftfull och lätt att använda ...

➢ Allt du behöver göra är att välja vilket språk du vill kommunicera på. Klicka bara på "A"-knappen och börja prata.

➢ Släpp sedan "A"-knappen och din översättare "MUAMA Enence " kommer automatiskt att översätta det du just sa till det valda språket.

➢ Tryck på "B" -knappen - låt din utländska vän tala. Släpp sedan "B"-knappen och din översättare "MUAMA Enence " översätter automatiskt vad han eller hon säger på ditt modersmål.

Se hur den fungerar

Vilka språk är förinstallerade på MUAMA Enence?


MUAMA Enence låter dig kommunicera på fler än 40 språk. Den ger en snabb och korrekt översättning, som i hög grad underlättar samtal med främlingar. Och enheten översätter åt båda håll! Alla språk som stöds kan översättas åt båda håll!

ar-eg
Arabiska (Egypten)
ar-sa
Arabiska (Saudiarabien)
cs
Tjeckien (Tjeckien)
da
Danska (Danmark)
de
Tyska (Tyskland)
el
Grekiska (Grekland)
en-gb
Engelska (Storbritannien)
en-us
Engelska Förenta Staterna)
en-ie
Engelska (Irland)
fi
Finska (Finland)
fr-ca
Franska (Kanada)
fr
Franska (Frankrike)
hr
Kroatiska (Kroatien)
hu
Ungerska (Ungern)
id
Indonesiska (Indonesien)
it
Italienska (Italien)
ja
Japanska (Japan)
ko
Koreanska (Sydkorea)
nl
Holländska (Nederländerna)
no
Svenska (Sverige)
pl
Polska (Polen)
pt-br
Portugisiska (Brasilien)
pt
Portugisiska (Portugal)
ru
Ryska (Ryssland)
sk
Slovakien (Slovakien)
sv
Svenska (Sverige)
tr
Turkiska (Turkiet)
uk
Ukrainska (Ukraina)
vi
Vietnamesiska (Vietnam)
es
Spanska (Spanien)
es-mx
Spanska (Mexiko)
bg
Bulgariska (Bulgarien)
ca
Katalanska (Spanien)
hi
Hindi (Indien)
ms
Malay (Malaysia)
ro
Rumänska (Rumänien)
sl
Slovenska (Slovenien)
ta
Tamil (Indien)
te
Telugu (Indien)
th
Thai (Thailand)
zh-hk
Kinesiska, mandarin (förenklad, Hong Kong)
zh-tw
Kinesiska, mandarin (traditionell, Taiwan)

Mitt tips - Köp en medan den fortfarande är tillgänglig


MUAMA Enence förändrar verkligen ditt liv och hur du reser. Den har redan presenterats i alla stora medier och på TV och sociala medier. Det är därför denna produkt har gått åt som smör i solen, men lagret kommer inte att finnas länge eftersom det är begränsat. Jag rekommenderar att du beställer en MUAMA Enence medan den fortfarande är tillgänglig.

Under en begränsad tid är den här enheten tillgänglig med 50% rabatt.

Fördelar:

  • Prata på vilket språk som helst på några sekunder!
  • Kan också användas som en laddare för din telefon.
  • Lång batterilivslängd.

Nackdelar:

  • Få i lager

Hur kan jag köpa MUAMA Enence?


Beställ MUAMA Enence på deras officiella hemsida.

Klicka här för att dra nytta av 50% rabatt som erbjuds till våra läsare

MUAMA Enence är en bra presentidé till dig själv eller din familj!


DET HÄR ÄR REKLAM OCH INTE EN NYHETSARTIKEL, BLOGG ELLER KONSUMENTINFORMATION
MARKNADSFÖRINGSINFORMATION: Denna webbsajt är en marknadsplats. Därför bör du veta att ägaren har en monetär koppling till produkten och tjänsterna som nämns på sajten. Ägaren får betalning så for en kvalificerad vidareskickning uppstår, men inte mer än så.
REKLAMINFORMATION: Denna webbsajt och produkterna & tjänsterna som omnämns är en del av en reklamkampanj. Själva webbsajten är reklam och inte en nyhetssida. Personer som avbildas är modeller. Sajtens ägare och den som tillhandahjåller produkterna eller tjänsterna som nämns tillhandahåller endasten jämförelsetjänst..
Kontrollera tillgänglighet