Departamentul de asistență clienți 24/7

Politica de retur

Înțelegem că uneori lucrurile se schimbă și este posibil să trebuiască să returnați comanda. De aceea, am creat o politică de returnare pentru 30 zile
Garanție de Satisfacție de 30-Zile

Iată cum funcționează politica noastră de returnare. În termen de 30 zile de la primirea produselor fizice achiziționate de la noi, puteți returna și primi o rambursare, un schimb sau un voucher în magazin pentru achiziții viitoare, dacă:

(a) Ați primit un produs cu pachetul deteriorat sau contaminat;

(b) Ați primit un produs cu defect sau care nu funcționează;

(c) Ați primit un produs greșit;

(d) V-ați răzgândit și vreți să returnați un produs desigilat dar nefolosit.

Oferim această politică de retur de 30 zile doar pentru produsele fizice achiziționate de pe acest site/ Dacă ați achiziționat produse "Enence" de la alți vânzători, vă rugăm să consultați site-ul de achiziție pentru retururi, deoarece astfel de retururi pot fi supuse politicii vânzătorului, politică asupra căreia noi nu avem niciun control.

Comandă primită

14 zile

30 zile

Rambursare intregrală

Restituirea valorii produsului

Nu se acceptă retururi

Tarifele de retur

În termen de 14 zile de la primirea produselor

  • Dacă ne informați că doriți să returnați produsele achiziționate în termen de 14 zile de la primirea produselor achiziționate, sunteți responsabil pentru cheltuielile de expediere a returului.

După 14 zile, dar nu mai târziu de 30 zile

  • Dacă ne informați că doriți să returnați produsele achiziționate după 14 zile, dar nu mai târziu de 30 zile de la primirea produselor achiziționate, sunteți responsabil pentru cheltuielile de expediere a returului. Costurile de transport pentru returnare nu sunt rambursabile. Odată ce primim produsul achiziționat în conformitate cu termenii noștri, vă vom rambursa valoarea produsului. Taxele de livrare inițiale nu sunt rambursabile după ce returnați produsul după 14 zile de la primire.
Pași de urmat atunci când returnați un produs

Pasul #1 - Contactați echipa noastră de asistență pentru clienți prin completarea unui formular de contact accesând https://enence.com/contact în termen de 30 de la primirea produselor comandate. Vă rugăm să furnizați către serviciul de asistență pentru clienți numele dumneavoastră complet, adresa de e-mail, numărul de comandă și să descrieți pe scurt motivul pentru care doriți să returnați produsul.

Pasul #2 - Echipa noastră de asistență pentru clienți va răspunde solicitării dumneavoastră în termen de 3 zile lucrătoare și, dacă cererea dumneavoastră de returnare îndeplinește termenii și condițiile stabilite în această Politică de Returnare și în Termenii și Condițiile de Utilizare, vă vom trimite un formular de returnare (Autorizație de Returnare a Mărfurilor ("RMA")) pe care trebuie să-l completați. Adresa de returnare:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Vă rugăm să rețineți, că retururile sunt acceptate numai după completarea formularului RMA. Nu suntem răspunzători pentru comenzile trimise fără completarea în prealabil a formularului RMA și astfel de retururi nu pot fi procesate.

Pasul #3 – reambalați produsul în condiții de siguranță și securitate, atașați formularul RMA furnizat într-un loc vizibil pe ambalaj și trimiteți-ne produsele la adresa de returnare, care este furnizată în formularul RMA.
Articolele care nu prezintă defecte trebuie să fie returnate în starea în care se află la producător, în ambalajul original și nedeteriorat. Pentru articolele defecte, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți înainte de a efectua returnarea.

Pasul #4 - Completați formularul de returnare prin completarea numărului de urmărire al coletului returnat și al transportatorului. Retururile fără numere de urmărire ar putea fi refuzate de către depozitul nostru, vă rugăm să vă asigurați că folosiți o corespondență certificată sau o altă metodă de expediere care poate fi urmărită.

Pasul #5 - După ce primim produsele returnate și le inspectăm, vom emite o rambursare în termen de 14 zile. Odată ce este emisă o rambursare, în mod normal, durează până la 3-5 lucrătoare pentru ca rambursarea să apară în extrasele dumneavoastră de cont. Rambursarea va fi trimisă către sursa originală de plată pe care ați folosit-o pentru a achita comanda.

Vă rugăm să consultați Termenii de Utilizare pentru mai multe informații despre politica noastră de returnare și rambursare.