Odjel korisničke podrške 24/7

Politika povrata

Razumijemo da se ponekad stvari mijenjaju i da ćete možda morati vratiti narudžbu. Zato za vas primjenjujemo 30 dana politike povrata
30-dnevna garancija zadovoljstva

Evo kako funkcionira naša Politika povrata - u roku od 30 dana nakon zaprimanja fizičkih proizvoda koje ste kupili od nas, možete ih vratiti i dobiti povrat sredstava, zamijeniti ili spremiti sredstva za buduće kupnje, ako:

(a) Primite proizvod s oštećenim ili neispravnim pakiranjem;

(b) Primite proizvod koji je neispravan ili na bilo koji drugi način loš;

(c) Primite pogrešan proizvod;

(d) Promijenite mišljenje i želite vratiti proizvod.

Ovu 30-dnevnu Politiku povrata nudimo samo za fizičke proizvode kupljene preko naše internet stranice / Ako ste kupili "Enence” proizvode od drugih prodavača, molimo da se obratite stranici gdje ste kupovali za povrat, budući da takvi povrati mogu podlijegati politici prodavatelja nad kojim nemamo kontrolu.

Primljena dostava

14 dana

30 dana

Potpuni povrat

Povrat iznosa za proizvod

Nema prihvaćenih povrata

Naknade za povrat

Unutar 14 dana od zaprimanja proizvoda

  • Ako nas obavijestite kako želite vratiti kupljene proizvode u roku od 14 dana od njihova primitka i ostvariti pravo na odustajanje od ugovora, vi plaćate troškove povrata. Troškovi povrata se ne refundiraju. Nakon što od vas primimo proizvod kupljen u skladu s našim uvjetima, vratit ćemo vam punu kupovnu cijenu, uključujući cijenu proizvoda u trenutku kupnje i početnu naknadu za dostavu. Naknade za dostavu ne refundiraju se, ako ste odabrali nestandardan način dostave, npr. ekspresnu dostavu.

Nakon 14 dana, ali ne kasnije od 30 dana

  • Ako nas obavijestite da želite vratiti svoje kupljene proizvode nakon 14 dana, ali ne kasnije od 30 dana od primitka kupljenih proizvoda, odgovorni ste za dostavu povrata. Troškovi dostave povrata su nepovratni. Nakon što primimo vaš kupljeni proizvod u skladu s našim uvjetima, vratit ćemo vam plaćeni iznos proizvoda. Početne naknade za dostavu ne vraćaju se nakon povrata proizvoda nakon 14 dana od primitka.
Koraci koje treba poduzeti pri vraćanju proizvoda

Korak #1 - Kontaktirajte naš tim korisničke podrške u roku od 30 dana (ili 14 dana za ostvarivanje prava na odustajanje) od primitka naručenih proizvoda, ispunjavanjem kontaktnog obrasca s ove poveznice: https://enence.com/contact. Korisničkoj podršci dostavite svoje ime i prezime, adresu e-pošte i broj narudžbe te ukratko opišite razlog vraćanja proizvoda.

korak #2 – naš tim za korisničku podršku odgovorit će na vaš upit u roku od 3 radna dana i ako vaš zahtjev za povratom zadovoljava uvjete i odredbe navedene u ovim Pravilima povrata i Uvjetima pružanja usluge poslat ćemo vam obrazac za povrat (Ovlaštenje za povrat robe ("RMA")) na ispunjenje. Adresa za povrat:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Molimo imajte na umu da se povrat prihvaća samo nakon ispunjavanja RMA obrasca. Nismo odgovorno za narudžbe poslane bez prethodnog ispunjavanja RMA i takve povrate ne možemo obraditi.

korak #3 – ponovno zapakirajte svoj proizvod sigurno i pouzdano, priložite isporučeni RMA obrazac na vidljivo mjesto na paketu i pošaljite nam proizvode za povrat na adresu za povrat koja je navedena na RMA obrascu .
Neoštećeni artikli moraju se vratiti u istom stanju proizvođaču, u originalnom i neoštećenom pakiranju. Za neispravne artikle obratite se našoj korisničkoj podršci prije nego što dogovorite povrat.

korak #4 - Ispunite RMA obrazac ispunjavanjem broja za praćenje paketa koji se vraća i prijevoznika. Naše skladište može odbiti povrate bez brojeva za praćenje, stoga koristite preporučenu poštu ili drugu metodu slanja koja se može pratiti.

korak #5 - Nakon što primimo vraćene proizvode i pregledamo ih, izvršit ćemo povrat novca u roku od 14 dana. Nakon izdavanja povrata novca obično je potrebno do 3-5 radnih dana da se povrat prikaže na vašim bankovnim izvodima. Povrat će vam biti poslan natrag na izvorni izvor plaćanja kojim ste platili narudžbu.

Molimo pogledajte naše Uvjete pružanja usluge za više informacija o našoj politici povrata.